Ca urmare a reglementărilor legale în vigoare, activitatea tuturor teatrelor din România, a fost suspendată – este un caz de forță majoră în care niciunul dintre spectacolele de teatru nu se vor putea juca, nu a fost o decizie unilaterală a organizatorilor.
Biletul își păstrează valabilitatea pentru data când vom reprograma spectacolul. Iar dacă atunci nu vei putea veni la data reprogramării, nu-ți face griji, ne anunți și vei putea opta pentru o altă dată la care se va juca spectacolul respectiv.
Biletele isi vor pastra valabilitatea la reprezentatia reprogramata.
Fiind o situatie de forta majora,nu se inapoiaza contravaloarea biletelor achizitionate.
Va multumim pentru intelegere!

Weekend Comedy

Reprogramat!

70 RON

Sala Reduta

luni, 08 iunie 19:00

Weekend Comedy din 16 martie 2020,a fost reprogramat pt 8 iunie 2020,ora 19,Reduta!
BILETELE RAMAN VALABILE!
Din pacate,toate evenimentele din Brasov,perioada 10-31 martie sunt amanate,conform Hotararii DSP Brasov in sedinta din 10.03.2020.
Dupa consultarea autoritatilor,organizatorii au fost informati:
Referitor la returnarea banilor, momentan nu se va face acest lucru, amânarea evenimentelor intrând sub cazul incidentelor de forță majoră.

Două cupluri închiriază din greșeală aceeași cabană pentru weekend. Unul din cupluri este format din Frank și Peggy, un domn morocănos și soția lui, amândoi trecuți de prima tinerețe, celălalt cuplu, format din Toni și Jill, doi tineri nonconformiști. Cei patru hotărăsc să împartă cabana pe durata weekendului și de-aici începe un adevărat război între generații, plin de situații comice, unde în final toți învață câte ceva despre comunicare, toleranță, despre greutățile, dar și beneficiile vieții de familie. Cu această piesă, Sam Bobrick – autorul a zeci de piesă de succes printre care „Cafeneaua” sau „Crima de la Howard Johnson” – demonstrează din nou de ce este considerat unul din părinții comediei moderne americane.

Alege locul preferat


Pret bilet: 70 RON