Uniti in cuget si in simtiri!

20 RON

Teatrul Sica Alexandrescu

joi, 13 iunie 18:00

Dagii prietenii prin amabilitatea conduceri Teatrului Sica Alexandrescu si cu ajutorul Parintelui Protopop Danut Benga, Parintelui Costin Butnar, al doamnei Itina Palade si Ovidiu Gradinar prezentatori tv. Pe data de 13 Iunie, ora 18 voi organiza un concert de muzica populara .Pentru situatia sanatati mele grave un concet umanitar.
Eu nu mai poat merge de la virsta de 11 ani, sufar de Sindrom Muscular Amiotrofic . Iar din 2004 sufar de Bronsita Super Supurativa, acumulez un litru de secretii in ambii plaminii pe care trebuie sa il scoat printr-o terapie rudimentara asfel m-asi asfixiat. Pentru toate acestea exista un tratament Iplex sau Translarna cit si Celule Stem. Mai multe puteti citi pe blogul meu http://olteanugeorge1981.blogspot.com.
Si-au anuntat prezenta la acest concert: Veta Biris,Valeria si Traian Ilea, Rodica Stan,Razvan Nastasescu, Maria Dan Paucean,Costel Popa,Ioana Bogdan, Daniela Carmen Popa, Victoria Mietescu, Ioana Bozga,Viorica Florea,Gheorghe Sorae, Anuta Sagneanca, Mioara Greavu,Viorica Cerbu,Marius Ienciu, Alexandra Voiculescu,Maria Moasa,Andreea Olteanu,Andreea Jitea, Liliana Oncioiu,Marian Duicu, Lorena si Radu Adam,Florin Filip,Ansamblul Plaiuri Moiecene,Ansamblul Zestrea Branului, . Interpreti vor fi acompaniatii de orchestra Tara Barsei consusa de dl dirijor Poetrisor Varga.
Va astept si pe dumneavoastra sa ma sustineti in numar cit mai mare. Intrarea se face pe baza de bilet care se poate achizitiona de la caseria Sala Patria, la pret de 20 lei. cei ce doresc sa doneze mai mult o pot face in urna de donatii, aflata in sala de spectacol. Va multumesc. Dumnezeu sa va Binecuvinteze.

Pret bilet: 20 RON