Un capricorn sub stele

60-70 RON

Sala Reduta

luni, 21 octombrie 19:00

Intr-o atmosfera a filmului , isi face aparitia teatrul de buna calitate, dar nu oricum ci folosind mijloacele cinematografice in spectacol.

Este un spectacol in care artele se intrepatrund  si astfel se creeaza un tot unitar magnific!

Magda Catone,  Anca Sigartau si  Andrei Duban  nu numai ca interpreteaza  roluri magistrale pe textul marelui dramaturg Alexei Galin , ci vin si cu harul lor in muzica, in muzica live ce o vor canta impreuna cu  Gorgon Band.

Si daca palmaresul celor trei protagonisti  nu mai are nevoie de nicio trimitere la zecile de roluri jucate in teatru si film , iar succesul lor este incontestalil ,  va atragem atentia si asupra instrumentistilor.

Gorgon Band au sustinut mii si mii de spectacole in toata lumea si au castigat in cariera  lor nenumarate  premii internationale de valoare ,  culminand cu premiul pentru muzica castigat la Festivalul de la Monte Carlo.

Muzica acestui spectacol nu este aleasa intamplator , ea punctand si crescand valoric momentele emotionale sau cele de comedie. Muzica nu apare ca un pretext,  ci este liantul fortei si nobletei unui spectacol de o inestimabila valoare.

Suntem in lumea filmului si a teatrului prin  decorurile realizate de Noni Molete, un  consacrat scenograf  in arta spectacolului si a filmului.

Este eleganta , este stil, este profesionalism este un spectacol pus in scena de bagheta regizorala a Brindusei Novac , care la randul ei a primit, in cariera sa artistica ,  zeci de premii nationale si internationale.

O echipa de exceptie , care va propune un spectacol de exceptie, intr-o locatie la fel de exceptionala,  astfel incat veti intra  in lumea filmului prin teatru si in lumea teatrului prin film !

Pret bilet: 60-70 RON