Un barbat pentru Sara

110 RON

Teatrul Sica Alexandrescu

luni, 13 aprilie 19:00

Intriga conjugala a piesei, cu replici sclipitoare, situatiile stranii si comice in care ajung personajele doar intr-un living de apartament din New York au permis celor cinci actori crearea unor personaje moderne, pe alocuri extravagante, pline de haz.

Cea mai traznita matusa din New York, Martha Hastings (Emilia Popescu), vrea cu orice pret sa isi marite nepoata, pe Sara Hastings (Diana Cavallioti), probabil cea mai singura avocata de succes din New York. Martha apeleaza la cel mai blajin interlop din New York, Noogie (Constantin Cotimanis), care, „cu o lovitura la mansarda”, ii livreaza tineri atragatori Sarei. Ea, dezamagita de barbati, se trezeste astfel cu Brandon pe cap.

Un Brandon (Andi Vasluianu) care trebuie sa treaca de la inconstienta la barbatul indragostit sau macar devotat proaspetei sale logodnice, Heather (Andreea Vasile). Brandon, cel mai logodit consultant financiar din New York are in Heather logodnica perfecta. Dar nimeni nu poate anticipa jocurile unei idile in trei, cu respiratii gura la gura, definitii sumbre ale casniciei, devoalari ale celor mai hazoase vicii ale unui posibil partener.

Pariul acestei comedii de cinci stele a fost castigat inca de la premiera: publicul s-a amuzat copios timp de doua ore si a cerut trupei multe iesiri la rampa pentru aplauze.

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 2 aprilie 3:00.


Pret bilet: 110 RON