Din cauza situatiei cu COVID-19,DSP Brasov a luat hotararea de a suspenda toate evenimentele pana in data de 31 martie 2020.Vom reveni cu detalii despre reprogramarea evenimentelor!

BILETELE RAMAN VALABILE!

📣 Comunicat oficial privind informarea publicului în legătură cu situația spectacolelor din luna martie,achizitionate de pe www. spectacolebrasov.ro sau de la casieria Sala Patria.
Vă informăm că, în urma ședinței de Consiliu Administrativ de azi, 10.03.2020, s-a hotărât, ca în baza situației de urgență și ținându-se cont de Hotărârea nr. 6 din 09.03.2020, dată de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, privind aprobarea unor măsuri suplimentare de combatere a noului Coronavirus, a Hotarârii nr. 5 din 09.03.2020 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov și a recomandărilor Direcției de Sănătate Publică a Județului Brașov privind siguranța participanților la evenimentele publice de pe raza Județului Brașov, în calitate de organ abilitat să autorizeze desfășurarea tuturor acestor evenimente, Spectacole Brasov suspendă toate concertele si spectacolele de teatru programate în intervalul 10.03 – 31.03 2020. Evenimentele urmează a fi reprogramate la date ce vor fi anunțate ulterior.
➡️BILETELE RAMAN VALABILE!

Un barbat pentru Sara

110 RON

Teatrul Sica Alexandrescu

luni, 13 aprilie 19:00

Intriga conjugala a piesei, cu replici sclipitoare, situatiile stranii si comice in care ajung personajele doar intr-un living de apartament din New York au permis celor cinci actori crearea unor personaje moderne, pe alocuri extravagante, pline de haz.

Cea mai traznita matusa din New York, Martha Hastings (Emilia Popescu), vrea cu orice pret sa isi marite nepoata, pe Sara Hastings (Diana Cavallioti), probabil cea mai singura avocata de succes din New York. Martha apeleaza la cel mai blajin interlop din New York, Noogie (Constantin Cotimanis), care, „cu o lovitura la mansarda”, ii livreaza tineri atragatori Sarei. Ea, dezamagita de barbati, se trezeste astfel cu Brandon pe cap.

Un Brandon (Andi Vasluianu) care trebuie sa treaca de la inconstienta la barbatul indragostit sau macar devotat proaspetei sale logodnice, Heather (Andreea Vasile). Brandon, cel mai logodit consultant financiar din New York are in Heather logodnica perfecta. Dar nimeni nu poate anticipa jocurile unei idile in trei, cu respiratii gura la gura, definitii sumbre ale casniciei, devoalari ale celor mai hazoase vicii ale unui posibil partener.

Pariul acestei comedii de cinci stele a fost castigat inca de la premiera: publicul s-a amuzat copios timp de doua ore si a cerut trupei multe iesiri la rampa pentru aplauze.

Alege locul preferat


Pret bilet: 110 RON