Telluric Nights

65 RON

Sala Reduta

vineri, 23 iunie 19:30
Ultimul concert al seriei „Telluric Nights” vă aduce cel mai complex și mai îndrăzneț spectacol pus în scenă de brașovenii de la Hteththemeth.
Vă invităm la o seară de muzică, teatru și dans, la un joc al contrastelor și al aparențelor, care ascund sensuri profunde, prezentând povestea unui personaj teluric al cărui drum se împletește cu destinul implacabil al unui spirit călăuzitor din alte sfere. Astfel, teluricul și cosmicul se vor întrepătrunde, scriind portativele nevăzute pe care se va dezlănțui eternul dans al sunetelor, al conceptelor și al imaginilor.
Trupa Hteththemeth din Brașov este considerată una dintre cele mai enigmatice apariții din scena muzicală românească. Cu un stil unic și fără limită de exprimare, muzica „neumană” practicată de trupă trece fără timiditate de la sonorități mai dure până la elemente ambientale, având influențe de la rock și metal până la blues și bosa nova. Începând din 2014, Hteththemeth a apărut tot mai des pe scenele din România, cu apariții în cadrul unor festivaluri de marcă, precum ARTmania Festival, Rockstadt Extreme Fest, Rock’N’Iași, Ghost Gathering, Deep In The Underground, Maximum Rock Festival, Way Too Far Festival, Revolution Festival, Rock Over Luduș, Măgura Wave Fest, Top T Buzău, Babel FAST etc.
În anul 2016, brașovenii au câștigat locul 2 în finala internațională a competiției Global Battle of the Bands, la Berlin, iar câteva luni mai târziu, au fost prezenți pe scena prestigiosului festival european Wacken Open Air.
„Telluric Nights” reprezintă un punct de convergență muzicală a două albume diferite: „Best Worst Case Scenario”, lansat în anul 2016, și „Telluric Inharmonies”, album pe care trupa se pregătește să îl lanseze. Aceste materiale fac parte dintr-o saga conceptuală mult mai amplă, pe care Hteththemeth dorește să o prezinte în cadrul a cinci albume diferite, poveste care va fi parțial narată într-o formă muzicală și artistică pe scena Centrului Cultural Reduta.

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 23 iunie 20:30.


Pret bilet: 65 RON