Stefan Hrusca

100 RON

Sala Patria

marti, 15 decembrie 20:00

Anul acesta, Hrusca ii va colinda pe brasoveni pe 15 Decembrie!

     Stefan Hrusca revine an de an in Romania pentru intalnirea cu publicul si pentru a duce mai departe stravechiul obicei: colindul. Anul acesta, ii va colinda pe brasoveni la Sala Patria in seara de 15 decembrie. Pe 15 Decembrie 2015, turneul de colinde al lui Hrusca poposeste in inima Ardealului , la Sala Patria pentru a le vesti brasovenilor  pe cea mai frumoasa dintre sarbatori!

      Concertul va avea loc incepand cu ora 20:00 si le va aduce brasovenilor celebrele melodii ale „Dascalului de colinde”, asa cum a fost supranumit artistul de catre poetul George Tarnea. Florile DalbeTrei PastoriAfara Ninge Linistit, Linu-i LinSfanta-i Sara de Craciun dar si Ruga Pentru Parinti vor putea fi ascultate in seara de 15 decembrie la Sala Patria !

Cantautorul maramuresean va sustine acest concert pe 15 decembrie,admiratorii dovedindu-si  fidelitatea in fiecare an, umpland sala de concert pana la refuz si aclamandu-l cu emotie pe cel ce interpreteaza intr-o maniera speciala colindele de Craciun.

Este cel mai frumos obicei crestinesc si romanesc – de a merge sa urezi de bine, pentru sarbatori, celor dragi. Faceti asta si o sa va curatati si o sa va simtiti mult mai bine sufleteste  Eu nu doar cant, eu simt fiecare colind” declara Stefan Hrusca…

Colindatul sau uratul pe la case constituie un obicei stravechi, sfant, pentru ca transmite un mesaj ceresc, o veste de la Dumnezeu. Este o nepretuita zestre spirituala, pe care o mostenim din mosi-stramosi. Cei dintai colindatori au fost pastorii care au mers la pestera in care s-a nascut Iisus. Bucurandu-se de acest semn ceresc si de glasul ingerilor, pastorii au vestit minunea in cetatea Betleemului.

Hrusca, cel mai cunoscut si iubit interpret de colinde se face auzit an de an in casele oamenilor, dand viata frumoaselor traditii romanesti, celebrand de fiecare data Craciunul si datinile strabune.

Turneul de colinde se numeste „Leru-i Ler” si va trece prin mai multe orase din tara noastra.

Pretul biletelor pentru concertul de colinde de la Brasov, din data de 15 Decembrie 2015 este de :

–   100 lei: Acces general

Pret bilet: 100 RON