Stefan Hrusca – Un copac cu flori

100 RON

Sala Patria

miercuri, 17 aprilie 20:00

Stefan Hrusca aduce primavara  pe acordurile melodiei “Un copac cu flori”

Dupa iarna geroasa, nimic nu ne va incalzi sufletul precum nemuritorul refren “Un copac cu flori”! Acesta va fi si titlul turneului pe care Stefan Hrusca il va derula in toata tara in luna aprilie!

Daca “Nunta de flori” va face inima sa tresara, va este dor de “Fostele iubiri”, sau vreti sa va reamintiti “Fuga din rai”, “Vara promisa” ori emotionanta “Ruga pentru parinti,” sunteti invitati la un concert în care veţi regăsi fiorul serilor de altă dată şi farmecul melodiilor folk fără vârstă!

 

Drumul artistic al lui Ştefan Hruşcă a început în 1981, odată cu integrarea sa în cadrul legendarului Cenaclu Flacăra. Într-un interval de doar trei ani, cuprins între între 1981 şi 1984 Ştefan a străbătut tara în lung şi în lat şi a cânat în peste 1000 de concerte, vocea sa caldă mângâind inimile românilor din toate regiunile geografice ale României. Cu timbrul vocal unic, candoarea inconfundabilă şi apariţia de o simplitate distinsă, Ştefen Hruşcă a devenit unul dintre cei mai iubiţi folk-işti din România. Printre albumele sale de referinţă se numără: Rugă pentru părinți (1984), Urare pentru îndrăgostiți (1986), Fostele iubiri (1995), Balade speciale (2007) şi desigur, foarte îndrăgitele discuri de colinde şi cântece maramureşene.

Dacă în ultimii 25 de ani concertele de colinde ale lui Ştefan Hruşcă au dobândit statutul de tradiţie a sărbătorilor de iarnă româneşti, concertele de folk sunt adevărate evenimente marcante ale peisajului cultural, prin prisma rarităţii şi caracterului individual.

Despre întâlnirea cu publicul din Romania, in prag de primavara, Stefan Hrusca a spus: „Ne revedem în miez de aprilie, la o un concert folk precum cele de demult. Cantece dragi sufletului meu isi vor gasi locul in programul unei seri ca pe vremuri.”

Artistul va fi acompaniat de formația Mario Band (Mario Florescu – tobe, Radu Rotaru – keyboard, Alex Florescu – percuție)

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 17 aprilie 22:00.


Pret bilet: 100 RON