STEFAN HRUSCA – FOLK – UN COPAC CU FLORI

105 RON

Teatrul Sica Alexandrescu

marti, 05 martie 20:00

Ștefan Hrușcă revine în România în prag de primăvară pentru turneul denumit sugestiv „Un copac cu flori.” Solistul va dărui publicului cele mai îndrăgite melodii folk pe care le-a lansat de-a lungul carierei într-o serie de concerte ce vor reînvia spiritul Cenaclului Flacăra.

 

Dacă „Nunta de flori” vă face inima să tresară, vă este dor de „Fostele iubiri” sau vreţi să vă reamintiţi „Fuga din rai”, „Vara promisă” ori emoţionanta „Rugă pentru părinţi”, sunteţi invitaţi la un concert în care veţi regăsi fiorul serilor de altă dată şi farmecul melodiilor folk fără vârstă!

 

Drumul artistic al lui Ștefan Hrușcă a început în 1981, odată cu integrarea sa în cadrul legendarului Cenaclu Flacăra. Într-un interval de doar trei ani, cuprins între 1981 și 1984, Ștefan a străbătut țara în lung și în lat și a cântat în peste 1000 de concerte, vocea sa caldă mângâind inimile românilor din toate regiunile geografice ale României. Cu timbrul vocal unic, candoarea inconfundabilă și apariția de o simplitate distinsă, Ștefan Hrușcă a devenit unul dintre cei mai iubiți folk-iști din România. Printre albumele sale de referință se numără: „Rugă pentru părinți” (1984), „Urare pentru îndrăgostiți” (1986), „Fostele iubiri” (1995), „Balade speciale” (2007) și, desigur, foarte îndrăgitele discuri de colinde și cântece maramureșene.

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 5 martie 21:00.


Pret bilet: 105 RON