STARS

85-95 RON

Sala Reduta

vineri, 24 martie 19:00

CONCERT EXTRAORDINAR “STARS”
Vineri 24 martie 2023, ora 19 la
CENTRUL CULTURAL REDUTA BRASOV
Spectacol de muzica si dans

RAOUL – invitat special
RAOUL (RARES BORLEA) – este cantaret, compozitor, moderator si realizator TV, este unui dintre cei mai indragiti artisti din Romania. Mereu pe val, RAOUL, romantic, energic, balcanic, este o preferinta a publicului de orice varsta.

SANDA LADOSI – invitat special
Artista Sanda Ladosi in anul 2004 a reprezentat Romania la Eurovision Song Contest.
Sanda Ladosi s-a nascut in anul 1970 (2 ianuarie). Inca din copilarie, artista a cantat in diferite coruri si grupuri, invatand pianul si chitara la varsta de 10 ani.
In 1988 obtine premiul I la sectiunea interpretare a Festivalului Mamaia, iar un an mai tirziu participa la aceeasi manifestare, cu un recital. Timp de un an face ocolul tarii intr-un turneu mamut, dupa care renunta. Litoralul o atrage pe Sanda ca si pe multi alti artisti, concertind aici in fiecare sezon estival, incepind cu anul 1990.
Primul sau duet se numeste `Asa e moda` – o compozitie a lui Catalin Tircolea. Sanda il are alaturi pe Aurelian Temisan. Albumul de debut nu se lasa asteptat prea mult timp – `Cind vine seara` este editat de Electrecord in 1993, concretizind colaborarea cu Dan Iagnov si Eugen Mihaescu.
Un an mai tirziu, sub sigla Roton apare cel de-al doilea titlu – `Intre noi mai e un pas`. Acest nou proiect inseamna integral compozitii Dan Iagnov si versuri de Andreea Andrei, Dan V. Dumitriu, Eugen Rotaru, M.R. Paraschivescu si Rodica Grigoriu.
Sase piese sunt interpretate in duet cu celebrul actor Stefan Iordache. In aceasta formula de aur obtine locul II la Festivalul Mamaia ’94, iar in ’95 locul III la sectiunea de creatie a aceluiasi concurs, cu piesa `Eu vreau sa-ti spun ca te ador`.
In anul 1996 Sanda Ladosi sustine numeroase spectacole in tara si este subiectul multor filmari si colaborari cu televiziunile, dar cel mai mult se dedica pregatirii albumului `Nu ma iubi`. Albumul este lansat oficial in data de 25 septembrie 1997, la Tirgul International de Muzica Bucuresti, Sala Palatului.
`Nu ma iubi` reuneste compozitii semnate de Dan Iagnov, Adrian Ordean, Cornel Fugaru, Dinu Giurgiu. In doua dintre piese, actorul Stefan Iordache cinta cu placere alaturi de Sanda- un succes in recidiva!
In anul 1999 cistiga premiul III la festivalul Mamaia, sectiunea compozitie cu o piesa compusa de Dan Iagnov. Tot acum finalizeaza pregatirile pentru noul album `Mi-e dor`, pentru care a lucrat timp de 2 ani impreuna cu compozitorul Eugen Mihaescu.
Albumul include un remix al slagarului `Mi-e dor sa te vad` si un cover al piesei `Clipe ce dor`, interpretata initial de Mihaela Runceanu. Se remarca deasemenea piesele latino: `Dansind prin vise`, `Daca esti singur`, `In vorbe nu mai cred`.
THEODOR ANDREI va reprezentanta Romania la Eurovision editia 2023 la Liverpool.
Are 19 ani si este solist vocal, compozitor, textier si orchestrator, avand pana in prezent 100 piese compuse.
A participat si a ajuns in finala primului sezon Vocea Romaniei Junior (2017) si concurent pana la faza bootcamp la X Factor Romania (2020).
A obtinut numeroase premii la festivaluri nationale si internationale de muzica.
In anul 2022 a primit Premiul Myosotis pentru cea mai buna creatie a unui cantautor pentru piesa “Artis” (muzica si versuri Theodor Andrei) de pe albumul “FRAGIL”.
In anul 2022 a castigat marele trofeu al Festivalului “Mihaela Runceanu”, Marele trofeu al Festivalului “Alexandria Pop Fest” 2022, Premiul pentru Cel mai Bun actor intr un rol principal la Festivalul Interenational de Comedie “Grigore Vasiliu Birlic” 2022 ( cu rolul Eduard din “Paravan. Doua Telefoane” – scris de Matei Lucaci – Grunberg si regizat de Petru Georoiu) si Marele Trofeu al Festivalului de Comedie “Stefan Mihailescu – Braila” 2023.
AGATHA TOMA – castigatoare concursului Miss Romania 2014, este absolventa a Facultatii de Muzica sectia pedagogie muzicala, absolventa a Scolii Populare de Arte sectia canto si din anul 2020 ocupa functia de profesor de educatie muzicala si canto si piar la Scoala Gimnaziala Centrum din Ploiesti.
Artista Agatha Toma are un repertoriu propriu compus din piese de muzica usoara romaneasca primite de la compozitori romani si din Chisinau dar reuseste sa abordeze cu usurinta si alte genuri muzicale precum muzica latino, jazz, country, greceasca, turceasca, genul pop etno traditional romaneasca si muzica pop internationala de actualitate sau evergrin uri.

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 24 martie 20:00.


Pret bilet: 85-95 RON