Din cauza situatiei cu COVID-19,DSP Brasov a luat hotararea de a suspenda toate evenimentele pana in data de 31 martie 2020.Vom reveni cu detalii despre reprogramarea evenimentelor!

BILETELE RAMAN VALABILE!

📣 Comunicat oficial privind informarea publicului în legătură cu situația spectacolelor din luna martie,achizitionate de pe www. spectacolebrasov.ro sau de la casieria Sala Patria.
Vă informăm că, în urma ședinței de Consiliu Administrativ de azi, 10.03.2020, s-a hotărât, ca în baza situației de urgență și ținându-se cont de Hotărârea nr. 6 din 09.03.2020, dată de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, privind aprobarea unor măsuri suplimentare de combatere a noului Coronavirus, a Hotarârii nr. 5 din 09.03.2020 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov și a recomandărilor Direcției de Sănătate Publică a Județului Brașov privind siguranța participanților la evenimentele publice de pe raza Județului Brașov, în calitate de organ abilitat să autorizeze desfășurarea tuturor acestor evenimente, Spectacole Brasov suspendă toate concertele si spectacolele de teatru programate în intervalul 10.03 – 31.03 2020. Evenimentele urmează a fi reprogramate la date ce vor fi anunțate ulterior.
➡️BILETELE RAMAN VALABILE!

Stand-Up Comedy 4(for)

80 RON

Sala Patria

luni, 23 martie 19:00

Patru nume mari ale stand up –ului romanesc se intalnesc sub deviza “4 (for) stand up” pentru un spectacol de exceptie in care umorul de calitate si voia buna  sunt  ingredientele de baza.

Cosmin Natanticu actor la Pro Tv  in serialul Profu’ si cohost in emisiunea “Pe bune”  prezentata de Andi Moisescu. are pste 2000 de spectatori de stand up comedy, cu turnee in toata tara si peste hotare.

Varza… il stiti de la Taxi Driver sau din trupa Varza/TerlesBerles si este finalistul iUmor  sezonul 2019,  omul cu 1001 de povesti.

Irena Boclinca, actrita de exceptie si castigatoare a concursului IUmor, continua sa impresioneze publicul imitand-o pe politiciana Viorica Dancila.
Alex Zob – actor, improvizator, la inceput de drum cu stand up comedy, finalist Roast Battle la club The Fool din Bucuresti.

Reuniti in acest show extraordinar, cei patru va promit o seara de vis in care veti rade cu gura pana la urechi.

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 23 martie 21:00.


Pret bilet: 80 RON