Din cauza situatiei cu COVID-19,DSP Brasov a luat hotararea de a suspenda toate evenimentele pana in data de 31 martie 2020.Vom reveni cu detalii despre reprogramarea evenimentelor!

BILETELE RAMAN VALABILE!

📣 Comunicat oficial privind informarea publicului în legătură cu situația spectacolelor din luna martie,achizitionate de pe www. spectacolebrasov.ro sau de la casieria Sala Patria.
Vă informăm că, în urma ședinței de Consiliu Administrativ de azi, 10.03.2020, s-a hotărât, ca în baza situației de urgență și ținându-se cont de Hotărârea nr. 6 din 09.03.2020, dată de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, privind aprobarea unor măsuri suplimentare de combatere a noului Coronavirus, a Hotarârii nr. 5 din 09.03.2020 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov și a recomandărilor Direcției de Sănătate Publică a Județului Brașov privind siguranța participanților la evenimentele publice de pe raza Județului Brașov, în calitate de organ abilitat să autorizeze desfășurarea tuturor acestor evenimente, Spectacole Brasov suspendă toate concertele si spectacolele de teatru programate în intervalul 10.03 – 31.03 2020. Evenimentele urmează a fi reprogramate la date ce vor fi anunțate ulterior.
➡️BILETELE RAMAN VALABILE!

Si din 10 n-a mai ramas niciunul

Reprogramat de pe 10 Mar. pe 27 Mai

100-120-150 RON

Teatrul Sica Alexandrescu

miercuri, 27 mai 20:00

VICTIME SAU CRIMINALI?

10 persoane izolate pe Insula Soldatului. Victime sau criminali? Un mister de rezolvat pentru spectatorii piesei ”Si din 10 n-a mai ramas niciunul”, o noua versiune actualizata a celei mai faimoase povesti imaginate de Agatha Christie.

Autoarea dezvaluie duplicitatea moralei victoriene si ne arata, prin intermediul unui rafinat simt al umorului si al unui macabru scenariu criminal, defectele ascunse ale fiecarui personaj. Iar spectatorii nu vor inceta sa se intrebe cine ar putea fi ucigasul.

O PIESA DE TEATRU CU O ISTORIE INEDITA

10 NEGRI MITITEI (cunoscuta si ca ”AND THEN THERE WERE NONE” – ”Si DIN 10 N-A MAI RAMAS NICIUNUL”) este o piesa de teatru scrisa de Agatha Christie in 1943.

Povestea a fost scrisa initial sub forma unui roman. Conform propriilor sale marturisiri, 10 NEGRI MITITEI reprezinta cea mai buna idee pe care Agatha Christie a avut-o pentru o intriga de suspans sau politista. Ea a fost atat de multumita de rezultat incat a adaptat-o ea insasi si la formatul de piesa de teatru, deoarece era atat de incantata de opera sa incat a vrut ca nimeni sa nu se mai atinga de ea.

In versiunea pentru scena, autoarea a schimbat anumite elemente, intre care si finalul.

Cu peste 100 de milioane de exemplare vandute pana in momentul de fata, 10 NEGRI MITITEI este cel mai vandut roman al Agathei Christie.

10 NEGRI MITITEI este considerat:

CEL MAI CUNOSCUT SI CEL MAI VANDUT ROMAN MYSTERY DIN TOATE TIMPURILE.

Agatha Christie a fost numita de catre Guinness Book of World Records drept cel mai vandut scriitor al tuturor timpurilor, impreuna cu William Shakespeare. 10 NEGRI MITITEI este inclusa si in TOP 10 al cartilor cu cele mai multe editii din toate timpurile

Teatrul Avangardia a obtinut drepturile, in exclusivitate pentru Romania, pentru a produce live pe scena cea mai citita si vanduta opera a Agathei Christie – Zece negri mititei / Si din 10 n-a mai ramas niciunul.

Regia este semnata de RICARD REGUANT, unul dintre regizorii cei mai apreciati de catre nepotul Agathei Christie, Mathew Prichard si primul regizor din lume caruia i s-a dat dreptul sa foloseasca finalul original scris de Agahta Christie pentru aceasta poveste. Pana atunci singurul final acceptat de catre Agatha Christie Limited pentru punerile in scena era cel din versiunea din 1943 a piesei de teatru.

 

Alege locul preferat


Pret bilet: 100-120-150 RON