Richard Clayderman “Ballade pour elle”

100~350 RON

Sala Sporturilor

luni, 07 martie 19:30

Richard Clayderman aduce la București Balade pour elle, o producție extraordinară dedicată zilei femeii
Cel mai de succes pianist al tuturor timpurilor conform Guiness Book of Records vine la Sala Palatului pe 7 martie

În luna mărțișorului, Richard Clayderman vă dăruiește un concert deosebit cu un repertoriu diferit, ales special pentru a celebra Ziua Internațională a Femeii. Spectacolul, creat pentru a vă introduce într-o atmosferă romantică de primăvară, este cadoul inedit cu ocazia mărțișorului, cadoul care îi va surprinde și îi va emoționa pe cei iubiți de dumneavoastră. ”Balade pour elle” este o producție grandioasă completată de decoruri impresionante și efecte de lumini care transpun publicul într-un univers al tandreței. Mai mult decât atât, invitat special la acest eveniment va fi legendarul maestru al naiului Gheorghe Zamfir, făcând din acest spectacol o premieră mondială la care se vor întâlni doi titani ai muzicii internaționale. Sublimele acorduri de pian se vor împleti cu sunetul cristalin de nai pe 7 martie la Sala Sporturilor.
The Prince of Romance, așa cum a fost denumit pianistul, a pregătit pentru publicul român atât de apropiat sufletului său un spectacol excepțional, în premieră mondială. ”Balade pour elle” este evenimentul lunii martie, conceput într-o atmosferă emoțională și romantică, având scopul de a vă introduce într-un univers unic marca Richard Clayderman.
Artistul va da viață pianului său timp de 2 ore magice în care va interpreta un playlist creat special pentru doamnele si domnisoarele care ii iubesc muzica. Profesionalismul, perfecționismul și atenția sa la cele mai mici detalii fac din fiecare spectacol o experiență unică și o amintire prețioasă.
Richard Clayderman este unul dintre cei mai iubiți artiști contemporani. Acesta a înregistrat peste 1300 de melodii, are peste 150 de milioane de albume vândute, 267 de discuri de aur si 70 de platină, motiv pentru care vă recomandăm cu încredere concertele sale.
”Balade pour elle” va fi experiența romantică de început de 2016 pe care vei vrea să o împărtășești cu cei dragi, va fi modul tău inedit de a le arăta că îi iubești, va deveni concertul despre care vei povesti întregul an.

Pret:
cat. Vip – 350 lei
cat. 1 – 250 lei
cat. 2 – 150 lei
cat. 3 – 100 lei

Pret bilet: 100~350 RON