O NOAPTE FURTUNOASA

LA CEREREA PUBLICULUI

80-100-120 RON

Sala Reduta

marti, 28 martie 17:00
O NOAPTE FURTUNOASA

COMPANIA DE TEATRU CONCORDIA PREZINTĂ. O NOAPTE FURTUNOASA

 

Regizorul Alexandru Nagy marturiseste:

Cu “O noapte furtunoasă” pot sã spun cã închid un cerc sau un ciclu al titlurilor “porte-bonheur” pentru cã în 2003 cu ocazia anului Caragiale am realizat prima montare si debutul meu in teatrul de amatori, la vârsta de 13 ani, regizandu-i pe colegii mei de clasa si interpretandu-l pe Jupân Dumitrache. La 19 ani distanta, aceasta montare inspiratã de atmosfera “Peaky Blinders” aduce în fața publicului unii dintre cei mai iubiți artiști și se dorește a fi o punte între generații.

Demistificată și interpretată într-o cheie modernă, la granița dintre teatru și film dar păstrând intact textul lui Nenea Iancu, această variantă ne permite să intrăm adânc în ițele amoroase încâlcite din spatele poveștii pe care o știm cu toții. Dar cât de bine o știm?

Cât de sigur Jupân Dumitrache este orbit de gelozie. Ce legături mai există între Nenea Nae și Veta? Răspunsurile le veți descoperi numai abandonându-vă complet în această propunere, petrecând cu noi o noapte într-adevăr furtunoasă în care sigur, totul se termină cu bine. A fost o reală plăcere revizitarea acestei capodopere în compania atât de selectă a actorilor totali ce întrupează persoanele lui Caragiale.

Regia: Alexandru Nagy

Scenografia: Gabi Albu

Costumele: Elida Toma

Foto: Horia Stan
Light design: Alin Popa
Sound design : Dani ionescu
 Distributia:
 Jupan Dumitrache —–Aurelian Temisan
 Nae Ipingescu—- Ovidiu Cuncea
Chirian— Adrian Nartea
 Rica Venturiano— Cosmin Vijeu
 Spiridon—- Radu Stefan Banica
Veta—-Monica Davidescu
Zita—- Monica Odagiu

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 28 martie 18:00.


Pret bilet: 80-100-120 RON