Lumea cum ai vrea sa fie

55-69 RON

Sala Reduta

vineri, 27 aprilie 20:00

Alexandra Ușurelu – Lumea, cum ai vrea să fie

Alexandra Ușurelu prezintă la începutul anului 2018 turneul ”Lumea, cum ai vrea să fie”, în cele mai mari săli de teatre din țară.

”Avem timp limitat să facem lucruri sau să acționăm. Doar viața noastră. Nu putem face lumea cum am vrea să fie, dar putem face lumea noastră interioară curată, iar asta poate schimba apoi viziunea tuturor.

2018 îmi aduce timp pentru un nou turneu național: “Lumea, cum ai vrea să fie”.

Îl voi deschide pe 29 ianuarie, prin concertul tradițional din Sala Mare a Teatrului Național București, pe care îl voi prezenta apoi în țară.

Muzica mea se diversifică mult odată cu acest turneu. Distribuția echipei care va urca pe scenă, împreună cu mine, va fi formată din band-ul meu, flaut, harpă, grup de coarde și un grup vocal.

Îmi aduc muzica în sălile celor mai frumoase teatre din țară, acolo unde știu ca publicului meu ii place cel mai mult să urmărească producțiile mele de concert.” declară Alexandra.

Cunoscută pentru muzica sa curată, Alexandra Ușurelu a reușit fără artificii și acțiuni agresive de promovare să câștige aprecierea unui public educat, cu gusturi fine, ce preferă să-și aleagă singur muzica pe care o ascultă și să-și urmeze artiștii favoriți în sălile de spectacol.

S-a făcut remarcată în peste 400 de concerte drept o artistă care a readus bunul simț pe scenele de concert din România, vocea și personalitatea sa trasând pentru cunoscătorii muzicii de calitate conturul unui artist singular în muzica românească.

Concertele sold out susținute de Alexandra Ușurelu la Teatrul Național din București și în turneele din toată țară au transformat-o rapid în una dintre cele mai de succes artiste independente, fiind cea mai tânără artistă care a susținut două concerte proprii în aceeași zi, cu casa închisă, în Sala Mare a Teatrului Național din București.

Pret bilet: 55-69 RON