LACRIMI PRINTRE HOHOTE DE RAS

EDITIE SPECIALA

120 RON

Sala Patria

marti, 20 iunie 19:00

 

Unul dintre cele mai bune spectacole de comedie ale momentului, ajunge la Brasov în 20 iunie .”Lacrimi printre hohote de ras”este un spectacol de la zambet la lacrimă, cei doi artiști oferind publicului un regal de momente de neuitat.

„Ce minune și ce unicat de paradox acest popor român! Cum a putut el dăinui în fața istoriei atroce în mod neașteptat pentru celelalte popoare ale lumii, doar prin cele două cetăți ale sale indestructibile: CREDINȚA și UMORUL?! Am spus umorul și nu bășcălia, acea haină terfelită și murdară a omului căzut din condiția omeniei lui. Pesemne atunci când ne-a plămădit ca neam, El, Creatorul, atunci în momentul acela când sufla asupra bucății de lut care trebuia să fie poporul român, a zâmbit, având totuși neașteptat și o lacrimă în colțul ochiului.

Vă invit în 20 iunie, de la ora 19.00, la Sala Patria din Brasov,alături de bunul meu prieten, Adrian Naidin, și el o lacrimă de artist, acum, în momentele acestea de răstriște sufletească, să ne refacem imunitatea ființei românești”

Dan Puric

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 20 iunie 21:00.


Pret bilet: 120 RON