Nimeni nu-i perfect

60-70 RON

Sala Reduta

luni, 29 februarie 19:00

NIMENI NU-I PERFECT

Distribuţie:

SILVIU BIRIŞ

EUGEN CRISTEA

ANDREEA ŞOFRON

RODICA IONESCU/FLORENTINA ŢILEA

copilul ANDREEA MARIA POPESCU

Regia:  RADU BELIGAN

Decorul:  PUIU ANTEMIR

Costumele:  IRINA SCHROTTER

Ilustraţia muzicală: IONUŢ ŞTEFǍNESCU

Mişcarea scenică: SANDRA MAVHIMA

 

Nimeni nu-i perfect de Simon Williams este o comedie spumoasă, care îmbină umorul cu emoţia şi divertismentul cel mai pur cu reflecţia matură. Este o piesă care îmbină imbroglioul franţuzesc, gen Feydeau, cu comedia sentimentală de tip englezesc.

Există în plus, în această comedie, o lumină, un farmec, o duioşie care provoacă o undă de tandreţe faţă de cele patru personaje, toate pline de o umanitate veselă şi liniştitoare.

Autorul, el însuşi actor, cunoaşte bine reţetarul comediei, creând personaje pline de culoare, prin care actorii pot să-şi exprime liber fantezia.

Un statistician abandonat de soţie, pus în situaţia de a-şi creşte singur, din greu, fiica adolescentă şi să-şi îngrijească tatăl îmbătrânit, scrie în orele libere, pe ascuns, romane siropoase în speranţa că vor fi publicate şi-i vor rotunji bugetul. După numeroase încercări ratate, soarta îi surâde. Ultimul său roman este reţinut de o editură. Dar, pentru a răspunde imperativelor editurii, trebuie să-l semneze cu un pseudonim feminin. Şansa lui se transformă, astfel, într-un coşmar: editoarea doreşte să o întâlnească pe “autoare” pentru a-i înmâna personal premiul. Soluţia? Statisticianul se travesteşte într-o femeie “bătrână şi morocănoasă” ca să poată semna contractul şi să încaseze banii. Cum, însă, editoarea este o femeie fermecătoare, statisticianul se îndrăgosteşte instantaneu, spre stupefacţia fiicei sale şi a tatălui.

Nimeni nu-i perfect este o comedie în stare pură, dedicate publicului larg care vine la teatru să uite grijile de zi cu zi, să se regăsească şi să se însenineze.

Pret bilet: 60-70 RON