La multi ani, Stela!

60 RON

Sala Reduta

joi, 10 martie 19:00
Stela Popescu, doamna Teatrului de Revistă, îndrăgită şi apreciată deopotrivă de Marele Public, a reuşit să se menţină în topul celor mai iubiţi actori ai scenei româneşti, timp de mai bine de jumătate de veac.
Talentul său, naturaleţea şi jovialitatea cu care a dat naştere rolurilor sale au fost garanţia unor spumoase momente de umor de cea mai bună calitate cu care ne-a încântat şi ne încântă steaua comediei româneşti-Stela Popescu.
Actriţă de teatru şi film, cu o carieră impresionantă şi în televiziune, Stela Popescu a realizat cupluri celebre alături de Ştefan Bănică şi Alexandru Arşinel. Longevivul cuplu umoristic Stela Popescu-Alexandru Arşinel a început în 1979 acesta a fost garanția umorului de calitate și în prezent, dar și în trecut, iar majoritatea textele scenetelor sunt semnate de Mihai Maximilian.
          Sunteţi invitaţi să petreceţi o seară fără egal, în lumea umorului autentic, pus în scenă de cei doi actori-titani ai teatrului de comedie, Spectacol Omagiu- pentru cei 60 de ani de carieră ai doamnei Stela Popescu.
Cuplul Stela Popescu şi Alexandru Arşinel (Directorul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”) nu mai are nevoie de nici o prezentare, fiind o reală învitaţie la bunădispoziţie oferită cu profesionalism inegalabil.

Pret bilet: 60 RON