Ca urmare a reglementărilor legale în vigoare, activitatea tuturor teatrelor din România, a fost suspendată – este un caz de forță majoră în care niciunul dintre spectacolele de teatru nu se vor putea juca, nu a fost o decizie unilaterală a organizatorilor.
Biletul își păstrează valabilitatea pentru data când vom reprograma spectacolul. Iar dacă atunci nu vei putea veni la data reprogramării, nu-ți face griji, ne anunți și vei putea opta pentru o altă dată la care se va juca spectacolul respectiv.
Biletele isi vor pastra valabilitatea la reprezentatia reprogramata.
Fiind o situatie de forta majora,nu se inapoiaza contravaloarea biletelor achizitionate.
Va multumim pentru intelegere!

Intriga

90-100-150 RON

Teatrul Sica Alexandrescu

marti, 04 iunie 19:00

Un thriller politist cu adevarat surprinzator.
Iubire, tradare, un secret care nu poate iesi la iveala si un criminal misterios.
Cand dragostea si banii se amesteca cu ambitia si lacomia, se produce un cocktail exploziv. O relatie clandestina, un cadavru, bani intr-un paradis fiscal, un medic, o asistenta si – cum altfel – un comisar de politie.
Un versat om de faceri, uns cu toate alifiile și cu foarte mulți bani, se pomenește brusc în pragul falimentului și cu mari șanse de a merge la închisoare. El decide să își însceneze propria moarte, să pună mâna pe banii din asigurarea de viață și să o ia de la capăt în altă parte.
Cine i-ar putea emite un fals certificat de deces? Un medic care are o relație clandestină cu soția lui. În schimb, rechinul financiar îi promite că o să îi lase cale liberă să se căsătorească cu viitoarea „văduvă”. Pentru ca planul să reușească trebuie urzită o intrigă foarte subtilă…
Din nefericire, nimic nu este ceea ce părea la început. Lucrurile scapă de sub control, iar alte personaje se interpun și aduc cu ele tot felul de surprize și neașteptate răsturnări de situație.
Enigme, suspiciuni, egoism, ipocrizie, disimulare, ambiții, răutate, răzbunare și cinism… toate sunt amestecate și întrețesute în Intrigă pentru a crea o poveste cu adevărat surprinzătoare.

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 4 iunie 21:00.


Pret bilet: 90-100-150 RON