Fuego – Tu esti primavara mea

70 RON

Sala Reduta

joi, 22 martie 19:00

„Am suficientă răbdare să descopăr lucruri.
E şi asta o artă, una prin care poţi evolua şi poţi afla diverse despre tot ce ne înconjoară.
Trebuie să înţelegem că nu ne-am născut învăţaţi, că sunt multe cele pe care nu le ştim şi trebuie să le aflăm.
Aici intervin şi curiozitatea şi bucuria noastră de a evolua.
Eu unul ştiu că asta e modalitatea prin care pot fi mult mai deplin, având răbdare în a le face pe toate la timpul lor. Asta m-a ajutat întotdeauna.

America îmi aduce noi experienţe, deşi recunosc că simt puţin lipsa României mele.
Oricum ar fi, am vreme de pus ordine în idei şi de pregătit turneul din martie – „Tu eşti primăvara mea!”…”

„Cumva, nu ştiu în ce mod, nici de ce, lumea ar fi la ora actuală paralizată complet dacă n-ar mai exista tehnologie. Depindem şi ne raportăm la ea, astfel că totul e construit în jurul acestei invenţii a lumii moderne, de la internet la diverse aparate.
Văd asta în America, ţara unde mai bine de jumătate din tot ce e pe aici e tehnologizat şi dus la un nivel superior. Nu zic că nu e bine, dar asta ne-a răpit din umanitate şi din bucuria de face lucruri, de a ne chinui, de a petrece timp în jurul a ceva ce avea altă valoare la final, faţă de cum are acum.
Recunosc că mi-e dor deja un pic de România.
Acum sunt prin Houston, în inima Texas-ului, zonă în care am descoperit oameni minunaţi, români, cu poveşti impresionante de viaţă.
Totul e destul de arid, iar capacitatea oamenilor din zonă de a o lua de la zero e fenomenală, la ei venind o dată la cinci ani câte o tornadă, un uragan sau inudanţii puternice.”

Pret bilet: 70 RON