Fuego – Acasa de Craciun

60 RON

Sala Patria

miercuri, 16 decembrie 19:00

Concertul ne va introduce în atmosfera sărbătorilor de iarnă petrecute în mijlocul familiei, la care revenim, an de an, pentru a ne reîmprospăta, la figurat, sufletul și amintirile. Spectatorii vor avea ocazia de a-l vedea pe Fuego cu gândul acasă, interpretând cele mai cunoscute cântece ale sale din perioada colindelor, precum și noutăți și câteva surprize inedite, totul într-un show al bucuriei și-al sunetelor pentru suflet.

 

Va fi acompaniat pe scenă de band-ul său, un grup de instrumentiști talentați, profesioniști, care-l vor susține în cele două ore de spectacol live, în cadrul cărora momentele speciale se vor ține lanț. Totodată, în premieră, în foaierul fiecărei săli de spectacol, Paul Surugiu, care mai nou pictează din pasiune, va fi organizată o expoziție cu lucrările artistului. Parte din fondurile adunate vor fi donate unor cauze umanitare ce au în prim plan copii instituționalizați și persoanele vârstnice. Tot în cadrul turneului, artistul va lansa și un dublu DVD de excepție, din cadrul emisiunii FAMILIA FAVORIT, pe care o moderează cu succes de aproape 8 ani, dar și vestitul calendar pentru anul 2016, care va cuprinde peste 60 de fotografii cu picturile sale.

 

Entuziasmat, Fuego spune că așteaptă cu nerăbdare întâlnirea cu publicul său, precizând că îndemnul de anul acesta îl împlinește, dându-i posibilitatea de a-și exprima pe deplin emoțiile pe scenă.

 

“De ce “ACASĂ DE CRĂCIUN”? Pentru că mereu acolo va fi cel mai bine. De acasă am plecat și acolo am găsit, în fiecare an, de Sărbători, liniște, amintiri și un fragment din copilăria lipsită de griji. Acasă ne găsim părinții, iar cei ce nu-i mai avem putem rememora momentele petrecute alături de ei.

 

Spectacolul acesta este un îndemn al reîntoarcerii la origine. În fond, de ani și ani, spiritul Crăciunului este simțit pe deplin, în familie, în spațiul în care toți cei prezenți se bucură să fie acolo. Cred că, dincolo de tot ambalajul Crăciunului, de sărbătoarea religioasă, de tradiții și obiceiuri, unele mai vechi și altele mai moderne, rămâne muzica sărbătorii, atât de lină și sensibilă și emoția revederii și-a împlinirii de-a fi “Acasă de Crăciun”. Vă aștept să petrecem două ore în care muzica mea, aleasă cu greu de pe cele 9 albume de colinde, va fi în centrul atenției! ”

Pret bilet: 60 RON