Feminitate in pasi de dans oriental

65 RON

Sala Patria

duminica, 18 decembrie 18:00

Şcoala de Dans Feminin SUNDARI – Atelier de Dans cu Anais din Braşov prezintă spectacolul „Feminitate în paşi de Dans Oriental”.
Spectacolul are în prim plan Femeia, frumuseţea sufletului feminin dincolo de forme, de vârste, de roluri sociale.
Fiecare femeie este specială, unică şi are ceva de oferit lumii, iar noi descoperim aceasta mereu şi mereu prin dansul oriental feminin. Îndemnul „Dansează-ţi Feminitatea!” este pentru fiecare femeie, de a se descoperi pe ea însăşi.
Spectacolul va fi susţinut de cursantele şcolii SUNDARI, împreună cu Ana Maria Mărginean – coordonatoarea şcolii, instructor de dans şi organizator spectacol.
Programul va curpinde atât dansuri solo, cât şi dansuri de grup – o adevărată explozie artistică de feminitate în paşi de dans. Vor fi şi câteva momente de muzică orientală, interpretate live de invitatul special Ramy Fares – compozitor şi instrumentist originar din Egipt, acompaniat prin dans de una din dansatoare.
O parte din încasări va fi donată către Asociaţia Pas Alternativ din Braşov, care susţine femeile abuzate. Ne dorim ca, femei fiind, să sprijinim prin activitatea noastră artistică aceste femei, să le reamintim cât de minunate sunt!
Fiecare bilet cumpărat va contribui astfel la susţinerea acestei asociaţii, iar pentru asta vă mulţumim!
Vă aşeptăm cu tot sufletul alături de noi, să ne bucurăm împreună de magia feminităţii în dans. Timp de mai bine de o oră şi jumătate, vă invităm să savuraţi această experienţă artistică orientală, menită să vă aducă un zâmbet pe buze şi căldură în suflet. Va fi un spectacol al bucuriei de A FI, aşadar vă invităm să fiţi cu noi.

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 18 decembrie 19:00.


Pret bilet: 65 RON