Fantoma, dragostea mea!

Detalii in descriere!

80-100 RON

Detalii in descriere

marti, 26 noiembrie 19:00

Din  motive tehnice,acest eveniment a fost suspendat!

Persoanele care au achizitionat bilete de la casieria Sala Patria,sunt rugate sa se prezinte la casierie,pentru restituirea banilor.Cine a achizionat online de pe spectacolebrasov.ro,banii se vor restitui automat in cont.

O comedie spumoasa de un real succes pe Broadway! Teatrul Elisabeta prezinta la Teatrul “Sica Alexandrescu” din Brasov marti, 26 Noiembrie, ora 19:00 spectacolul “Fantoma, dragostea mea!” in regia lui Serban Puiu.

 

Autor: Noel Coward

Regie: Serban Puiu

Scenografie: Ioana Popescu

Productie: Teatrul Metropolis

Tip spectacol: comedie 

Durata: 2h15’ (fara pauza)

Distributie:

Madam Arcati: Gabriela Popescu

Charles: Marius Florea Vizante

Elvira: Alexandra Velniciuc

Ruth: Claudia Ene

Dna. Bradman: Raluca Ghervan

Dr. Bradman: Mihnea Nicolau

Edith: Ioana Ancea  

 

Pret Bilet: 80/100 lei

 

Sinopsis

Vineri, 6 septembrie, incepand cu ora 19:00 Teatrul Elisabeta deschide stagiunea de toamna cu spectacolul Fantoma, dragostea mea!, adaptare dupa cea mai cunoscute opera a lui Noel Coward, Blithe Spirit.

 

Un proiect in parteneriat cu Teatrul Metropolis, in regia lui Serban Puiu, cu scenografia semnata de Ioana Popescu, in colaborare cu actori precum Gabriela Popescu, Marius Florea Vizante, Alexandra Velniciuc, Claudia Ene, Raluca Ghervan, Mihnea Nicolau si Ioana Ancea, comedia Fantoma, dragostea mea! a fost vazuta pentru prima data in West End in 1941, creand un nou record pe termen lung pentru piese non-muzicale britanice inregistrand aproximativ 2.000 de reprezentatii.  Succesul spectacolului nu s-a oprit aici, cucereste imediat Broadway-ul, unde are in jur de 657 reprezentatii, urmand sa fie transformat intr-un film patru ani mai tarziu, cu actori precum Rex Harrison sau Margaret Rutherford.

 

Imaginati-va Londra in timpul celui de Al Doilea Razboi Mondial. Germanii iau cu asalt orasul, cladirile se prabusesc, se pierd vieti, oamenii se retrag catre mediul rural. Acum imaginati-va un scriitor la patruzeci de ani, traind in perioada respectiva in Anglia. Printre operatiunile secrete in calitate de membru al serviciilor secrete, acesta petrece 5 zile scriind o piesa de teatru. Care poate fi subiectul piesei? Razboi? Politica? Mandrie? Supravietuire? Nicidecum! Acesta alege sa scrie o comedie satirica despre fantome. Asa ia nastere cea mai cunoscuta opera a scriitorului Noel Coward, Blither Spirit, cu un singur regret, acela ca nu a petrecut o a sasea zi pentru a lucra mai mult la final.

Sunt doua ore si cinsprezece minute de comedie savuroasa care spun povestea unui scriitor de romane de mister si fantezie, Charles Condomine, care, in cautare de noi subiecte pentru noua sa carte, o invita la el acasa pe Madam Arcati, medium excetric de profesie pentru a conduce o sesiune de spiritism in timpul unei cine la care iau parte sotia sa, Ruth, si prietenii lui, un cuplul extrem de colorat format din George si Violet Bradman. Desi la inceput  sedinta se considera a fi un esec, cu cat timpul trece devine din ce in ce mai evident ca prima sotie a lui Charles, Elvira, s-a intors cu ganduri serioase: pentru a-l bantui! Cum doar cel care cauta, gaseste, Charles este singurul care o poate vedea si auzi pe Elvira, asa ca Ruth are motive intemeiate sa-l considere nebun. Insa cand vazele cu flori incep sa “zboare” prin casa si pernele sunt tavalite pe jos, Ruth isi da seama de absurdul situatiei – traieste in casa cu fantoma primei sotii a sotului sau. Nici pentru Charles nu este mai usor – sa stai in aceeasi camera cu doua femei puse pe cearta! Daca Ruth incearca sa se controleze si sa isi pastreze tinuta british, Elvira nu apeleaza nicio secunda la diplomatie. Ba chiar, pare sa aiba cateva planuri de-a dreptul… macabre!

Poate ca ideea unui barbat cu doua sotii s-a mai intalnit, insa Fantoma, dragostea mea!  este o comedie fermecatoare in stilul ei deoarece nu s-a mai intalnit ca un barbat sa fie bantuit simultan de ambele neveste.

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 21 noiembrie 17:00.


Pret bilet: 80-100 RON