De 1 an la inaltime

75 RON

Sala Patria

vineri, 28 februarie 19:00

Radio România Braşov FM împlineşte un an de emisie, un an de când aducem Braşovul în centrul atenţiei. Cu această ocazie, în parteneriat cu Primăria Braşov, Radio România Braşov FM aduce pe scena sălii Patria un concert extrordinar susţinut de pianiștii Horia Mihail și Ioan-Dragoș Dimitriu, Big Band-ul Radio condus de Ionel Tudor şi cunoscutul interpret de blues, Berti Barbera.

Pentru că în fiecare zi #daruimradio ascultătorilor din Braşov, ne-am gândit să facem cadou concertul aniversar pacienților aflați în îngrijirea HOSPICE Casa Speranței.

Concertul va avea loc vineri, 28 februarie 2020, ora 19.00, la Sala Patria din Brașov.

Pianiștii Horia Mihail și Ioan Dragoș Dimitriu vor oferi un Recital de pian la patru mâini, ce va impresiona prin tehnică, eleganță, vitalitate ritmică și expresivitate.

Apoi, pe scena Sălii Patria vor urca dirijorul Ionel Tudor și Big Band-ului Radio, pentru a-l acompania pe Berti Barbera, într-un concert extraordinar de blues.

Ca orice artist modern, Berti își deschide urechile și sufletul la diversitatea stilistică și la multiplele posibilități de redare a unei lucrări muzicale. La fiecare reprezentație, acesta reușește să dea o formă originală, spectaculoasă și accesibilă oricarei piese muzicale pe care o abordează, și este pregătit să vă facă să vibrați pe muzica lui și la Brașov.

Vă invităm să fiți alături de noi la acest eveniment caritabil special și să #daruimradio pacienţilor aflaţi în îngrijirea HOSPICE Casa Speranţei.

Bilete disponibile aici și la casa de bilete a Sălii Patria. Preț: 75 lei.

Eveniment organizat de Radio România Brașov FM, Primăria Municipiului Brașov și HOSPICE Casa Speranței.

http://www.radiobrasovfm.ro/

https://www.hospice.ro/

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 28 februarie 21:00.


Pret bilet: 75 RON