Dan Puric si Nicolae Furdui Iancu

80-100-120-150 RON

Sala Reduta

sambata, 25 noiembrie 19:00

DAN PURIC şi NICOLAE FURDUI IANCU vă invită la spectacolul de gală “SA SE RIDICE TARA!”

Două nume de o sonoritate incontestabilă, doi artişti de prestigiu care şi-au pus mereu talentul în slujba ptriotismului vor fi în premieră împreună pe scena Sălii Palatului pe 28 noiembrie în spectacolul “Să se ridice ţara”!

…dar nu împotriva a ceva sau a cuiva străin ei, ci împotriva propriei Nepăsări în fața cumplitei primejdii ce-i împresoară ființa în mod tacit și pervers din toate părțile, împotriva letalei inerții din fața înnecului istoric ce o așteaptă!

„Să se ridice țara!”… Spre propria-i demnitate și eternitate românească, care astăzi din tulburătoare înălțimi sufletești ne privește cu o mistuitoare ÎNGRIJORARE DE MAMĂ!

DAN PURIC şi NICOLAE FURDUI IANCU îşi unesc forţele într-un eveniment de gală, programat nu întâmplător, chiar în preajma Zilei Naţionale.

Amfitrionul a numeroase conferinţe de succes şi maestrul unei impresionante palete de mijloace de expresie ce compun un adevărat limbaj, DAN PURIC va aduce în faţa celor prezenţi o emoţionantă prelegere în ton cu tema spectacolului.

Iar NICOLAE FURDUI IANCU, unul din cei îndrăgiţi şi cunoscuţi intrepreţi de muzică populară, va ridica în picioare publicul cu  cele mai reprezentative piese din cariera. Solistul va domina cu vocea sa tunătoare şi va face să vibreze inimile cu cele mai iubite melodii patriotice, cântece de cătănie, balade, marşuri şi cântece de dor. Din programul unei seri dedicate spaţiului mitic românesc nu vor lipsi:  “Noi Suntem Români”, “Tu Ardeal,” sau “Treceti Batalioane Române Carpaţii.”

Cei doi vor fi acompaniaţi de bine cunoscutul ansamblul folcloric Crai Nou.

Bilete se găsesc la casa de bilete a Sălii Palatului şi online pe mystage.ro, startickets,ro, bilete.ro şi blt.ro

DAN PURIC si NICOLAE FURDUI IANCU

acompaniaza grupul instrumental CRAI NOU

pret bilete 80 lei / 100 lei / 120 lei / 150 lei

Pret bilet: 80-100-120-150 RON