Din cauza situatiei cu COVID-19,DSP Brasov a luat hotararea de a suspenda toate evenimentele pana in data de 31 martie 2020.Vom reveni cu detalii despre reprogramarea evenimentelor!

BILETELE RAMAN VALABILE!

📣 Comunicat oficial privind informarea publicului în legătură cu situația spectacolelor din luna martie,achizitionate de pe www. spectacolebrasov.ro sau de la casieria Sala Patria.
Vă informăm că, în urma ședinței de Consiliu Administrativ de azi, 10.03.2020, s-a hotărât, ca în baza situației de urgență și ținându-se cont de Hotărârea nr. 6 din 09.03.2020, dată de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, privind aprobarea unor măsuri suplimentare de combatere a noului Coronavirus, a Hotarârii nr. 5 din 09.03.2020 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov și a recomandărilor Direcției de Sănătate Publică a Județului Brașov privind siguranța participanților la evenimentele publice de pe raza Județului Brașov, în calitate de organ abilitat să autorizeze desfășurarea tuturor acestor evenimente, Spectacole Brasov suspendă toate concertele si spectacolele de teatru programate în intervalul 10.03 – 31.03 2020. Evenimentele urmează a fi reprogramate la date ce vor fi anunțate ulterior.
➡️BILETELE RAMAN VALABILE!

Cum sa pierzi totul intr-o zi

70-80-100 RON

Teatrul Sica Alexandrescu

miercuri, 19 februarie 19:00

“Cum sa pierzi totul intr-o zi”, adaptare a regizorului Razvan Oprea, dupa Oscar, de Claude Magnier, celebra productie in care Luis de Funes era magistral, este o comedie fabuloasa, despre un industrias bogat si avar care pierde totul intr-o singura zi, intr-un inepuizabil sir de gag-uri si quiproquo-uri care nu lasa publicului nici macar timp sa respire intre cascadele de ras.
Aceasta piesa de teatru, este poate una din cele mai comice scrise vreodata.
Luis de Funes a avut un succes memorabil cu rolul principal din aceasta extraordinara comedie!
Cu siguranta acest succes urias, a facut ca popularitea care a urmat in cariera lui sa se datoreze intr-o masura importanta rolului principal din acest text.
Ceea ce este si mai interesant, e ca la premiera acestui spectacol din Franta anului 1958, in celalalt rol important masculin il gasim pe Jean Paul Belmondo, care s-a bucurat de asemenea de o uriasa apreciere.
Belmondo a avut apoi, 40 de ani mai tarziu, dorinta de a incerca si rolul lui De Funes, si a repurtat acelasi succes magnific,  chiar si la batranete, de data aceasta in rolul titular!
Reteta acestui text este sigura!!
Aceasta comedie fantastica a facut de la premiera si pana astazi peste 10.000.000 de spectatori in 20 de tari.
Acum si in Romania, adaptata la realitatile romanesti si adusa la anul 2019, este cu adevarat un tur de sanatate, rasul este o adevarata binecuvantare pentru sanatate, asa ca vino si trateaza-te la “Cum sa pierzi totul intr-o zi”.
Vrei o seara in care sa razi pe saturate si sa te destinzi la o comedie potrivita intregii familii, fara limbaj licentios si cu un debordant comic de situatie intr-un ritm nebun ?

Vino la “CUM SA PIERZI TOTUL INTR-O ZI!”

Regia: Răzvan Oprea
Cu: Silviu Biriș, Magda Catone, Ozana Barabancea, Răzvan Oprea/ Pavel Bârsan, Ana Odagiu, Natalia Dragomir, Victor Vurtejanu, Radița Roșu
Scenografia: Simona Marcu

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 19 februarie 21:00.


Pret bilet: 70-80-100 RON