Ca urmare a reglementărilor legale în vigoare, activitatea tuturor teatrelor din România, a fost suspendată – este un caz de forță majoră în care niciunul dintre spectacolele de teatru nu se vor putea juca, nu a fost o decizie unilaterală a organizatorilor.
Biletul își păstrează valabilitatea pentru data când vom reprograma spectacolul. Iar dacă atunci nu vei putea veni la data reprogramării, nu-ți face griji, ne anunți și vei putea opta pentru o altă dată la care se va juca spectacolul respectiv.
Biletele isi vor pastra valabilitatea la reprezentatia reprogramata.
Fiind o situatie de forta majora,nu se inapoiaza contravaloarea biletelor achizitionate.
Va multumim pentru intelegere!

Concert Kunz

50 RON

Sala Patria

vineri, 03 ianuarie 18:00

Doamnelor si domnilor, renumitul pianist rus EDUARD KUNZ, declarat de catre revista BBC Music Magazine in primii zece tineri pianisti ai lumii la ora actuala, revine la Brasov cu un recital extraordinar de pian care va avea loc in data de 3 ianuarie la Sala Patria cu incepere de la ora 18. Concertul are loc in deschiderea celei de-a patra editii a masterclass-ului international de pian „KUNZ PIANO ACADEMY” care va avea loc in perioada 4-8 ianuarie 2020 la Sala Patria din Brasov. Un „must see” pentru orice iubitor serios de muzica clasica! Publicul interesat de masterclass-ul exceptional sustinut in zilele urmatoare de pianistul si profesorul EDUARD KUNZ este invitat zilnic intre orele 10-18. Intrarea este libera. Aviz tuturor elevilor si studentilor muzicieni din oras!

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 3 ianuarie 20:00.


Pret bilet: 50 RON