Concert de Craciun – Monica Opra si Orchestra Simfonic Imperial Kronstadt

130 RON

Sala Reduta

sambata, 23 decembrie 19:00

Vă invităm alături de noi la un CONCERT EXTRAODINAR DE CRĂCIUN susținut de Imperial Kronstadt Orchestra, dirijorul Traian Ichim și solista Monica Opra.

Va fi o seară de poveste în preajma celei mai iubite și mai așteptate sărbători ale anului, Crăciunul!

Melodiile familiare vă vor încânta, așadar, auzul, îmbiindu-vă să vă alăturați în intonarea unor versuri românești cunoscute încă din copilărie, însă nu vor lipsi nici lucrări care răsună pe întreaga planetă, răspândind cu rapiditate atmosfera de sărbătoare.

Imperial Kronstadt Orchestra alături de dirijorul Traian Ichim vă  vor purta într-o călătorie în lumea magică a compozițiilor muzicale tematice, semnate de marii maeștrii ai muzicii clasice, culminând în frumoasele teme de Crăciun ale lui Leroy Anderson. Rafinamentului artistic, grația,  pasiunea pentru muzica de calitate  și repertoriul ales cu mare grijă al solistei Monica Opra, vor face această seară de neuitat.

Este o oportunitate de a te relaxa și reîncărca după un an solicitant, într-o atmosferă de vis plină de emoție, pozitivitate și ritm.

Cele mai frumoase cadouri sunt cele muzicale. Te așteptăm alături de cei dragi să ne bucurăm împreună de magia sărbătorilor!

 

 

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 23 decembrie 20:00.


Pret bilet: 130 RON