Concert Caritabil Edward Kung

75-95 RON

Sala Patria

vineri, 02 decembrie 19:00

Genialul Eduard Kunz, unul dintre primii 10 pianiști tineri ai lumii, susține eforturile Firm Foundations Romania în prevenirea abandonului școlar în rândul copiilor proveniți din medii defavorizate, oferind publicului brașovean un recital de pian în două parți.

Eduard Kunz a sustinut recitaluri alături de marile orchestre Europene, inclusiv alături de The Royal Philarmonic Orchestra, Royal Albert Hall, Londra, Deutsches Symphonie-Orchester, Berlin Philharmonie, toate orchestrele BBC, Royal Stockholm Philharmonic și Royal Scottish Orchestras, Orchestre National du Capitole de Toulouse și RTE Orchestra. Printre recitalurile sale se numară: Wigmore Hall în Londra, Louvre în Paris, Concertgebouw în Amsterdam, Milan’s Sala Verdi, Barcelona’s Palau, Tokio’s Bunka Kaikan, Kyoto Concert Hall și Dubai concert series, Festivalurile December Nights și Duzhniki.

Artistul a fost premiat în nenumărate rânduri la competițiile internationale, fiind laureat cu 13 titluri de locul I la cele mai importate competiții, inclusiv marele premiu la Competitia Enescu în Bucuresti și medalii de aur la competiții în New Orleans USA și la The Paderewski în Polonia. Eduard a fost medaliat de The Worshipful Company of Musicians, premiat de Hattori and Musical Foundations din Londra, a obținut Premiul Dame Myra Hess și Premiul Yamaha Music Foundation of Europe, precum și premii din partea Spivakov’s Foundation and the “Svyatoslav Richter” și Rostropovich Foundation din Moscova.

În programul din 2 Decembrie:

Beethoven Sonata op.27 n.2 Quasi una fantasia
Adagio sostenuto
Allegretto
Presto agitato

Debussy Clair De Lune
Liszt Consolation n 3
Chopin Ballade N 1

Rachmaninov Sonata N 2

În pauza dintre momentele la pian puteți admira și achiziționa lucrările lui Cosmin Frunteș și ale lui Dumitru Șchiopu, doi dintre cei mai apreciați pictori locali, de prestigiu național și internațional. Cosmin Frunteș și Dumitru Șchiopu au răspuns apelului nostru de a sprijini acest eveniment de strângere de fonduri prin expunerea și punerea în vânzare a lucrărilor lor, contribuind astfel la strângerea de fonduri pentru proiectele Firm Foundations România.

Biletele sunt puse în vânzare la Sala Patria și Librăria St.O. Iosif. Fondurile rezultate în urma vânzării biletelor vor sprijini proiectele Firm Foundations România care previn abandonul școlar în rândul copiilor din medii defavorizate.

Pret bilet: 75-95 RON