CINDERELLA ON ICE

100-120-150 RON

Pationar Olimpic

luni, 06 aprilie 19:00

CINDERELLA ON ICE

FASCINANTA POVESTE LA BRASOV PE 6 APRILIE 2015
Asteptam copiii de toate varstele, insotiti de parinti, bunici, sa isi ia la revedere pentru cateva luni de la anotimpul friguros, alaturi de cea mai indragita poveste, o poveste mai potrivita ca nicicand pentru a fi transpusa pe gheata si interpretata de cei mai talentati balerini-patinatori rusi.
Si de data aceasta, spectatorii vor ramane fascinati de o coregrafie perfecta acompaniata si de elementele tehnice de mare impact pentru public, precum sarituri Axel, salturi Rittberger, dublu Lutz si piruete dintre cele mai ametitoare, toate puse in scena de Konstantin Rassadin, coregraful ansamblului si artist emerit al Rusiei.
Fantastica poveste a fetei orfane si sarace care se transforma intr-o printesa, totul pe muzica lui Serghei Prokofiev, vor transforma seara de 5 aprilie 2015 intr-o feerie pe gheata, asa cum, deja, ne-au obisnuit balerinii – patinatori rusi. Povestea magica a Cenusaresei va prinde contur pe cele 3 tone de gheata care vor acoperi scena Salii Palatului din Bucuresti iar firul epic al povestii, explozia de culori si costumele stralucitoare vor aprinde instant imaginatia celor mici!

DESPRE ANSAMBLUL DE STAT AL BALETUUI PE GHEATA DIN SANKT PETERSBURG
Conceptul de balet pe gheață a fost creat în 1967 de coregraful Konstantin Boyarsky, care a avut ideea de a transpune arta baletului clasic de pe scenă pe pationar, combinand baletul cu patinajul artistic. Succesul a venit la scurt timp atât din partea publicului, cât şi a criticilor, care au apreciat munca deopotrivă complexă şi îndelungată de adaptare a elementelor de balet clasic pentru patinaj. A luat astfel ființă Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheață din Sankt Petersburg, care este și în prezent singurul ansamblu de balet pe gheață cu drepturi pentru această denumire. Ansamblul numără aproximativ 80 de balerini patinatori, mulți campioni europeni, mondiali sau olimpici la patinaj artistic, majoritatea maeștri ai sportului în Rusia. Din 1995, ansamblul a susținut sute de reprezentanții pe scene de operă și teatru din întreaga lume – SUA, Canada, China, Coreea de Sud, Taiwan, Columbia, Argentina, Olanda, Germania, Spania, Portugalia, Grecia, Irlanda, România, Turcia, Elveția și altele.

Pret bilet: 100-120-150 RON