Capcană pentru un bărbat căsătorit

70-90 RON

Teatrul Sica Alexandrescu

marti, 05 februarie 19:00

Comedia polițistă “Capcană pentru un bărbat căsătorit” se bazează pe textul original al lui Robert Thomas “Piege pour un homme seul” (“Trap for a lonely man”).
O soție dispărută, o femeie suspectă și un bărbat împins la limita nebuniei. Acestea sunt ingredientele celei mai noi producții ale Teatrului Elisabeta, un spectacol plin de suspans, intrigă și comic cu o răsturnare de situație finală de-a dreptul…“criminală”.
Comedia spune povestea unei tinere mirese, Elisabeta, care dispare subit după o mică discuție în contradictoriu cu proaspătul ei soț Daniel Corban. După 10 zile de tăcere deplină, Daniel începe să se îngrijoreze și cere poliției, care pare să nu ia lucrurile prea în serios, să-l ajute în găsirea unor indicii privind locul în care soția sa ar putea fi. Între timp, un preot ușor straniu, părintele Maximin, apare în casa acestuia alături de o tânără fermecătoare care pare a fi Madame Corban, soția dispărută a lui Daniel. Însă, spre marea surprindere a tuturor, Daniel jură că așa numita Elisabeta nu este cu adevărat soția sa ci că este o impostoare. Se întrevede oare un complot? Deci pe cine credem? Cine spune adevarul? De la apariții surpriză și situații imprevizibile, investigația ce urmează ține spectatorii cu sufletul la gură până la final.
Acțiunea cunoaște apogeul atunci când în scenă apar doi martori: un artist vagabond și o asistentă medicală. De aici, complotul devine din ce în ce mai complicat, cu atât mai mult cu cât Daniel devine din ce în ce mai confuz. Este nebun, are lacune în memorie sau este victima unei conspirații elaborate? Când poliția nu reușește să valideze varianta sa, Daniel nu poate decât să concluzioneze că impostorii încearcă să-l înnebunească sau mai rău, să-l ducă la moarte. Dar cine spune adevărul și până la ce punct poate o persoană să denatureze faptele? Și astfel, comedia devine un adevarat thriller psihologic, un roller coaster de intrigă și suspans, iar spectatorii rămân năuciți până la capăt, când se dezvaluie un deznodământ cu totul surprinzător.

Pret bilet: 70-90 RON