Ca urmare a reglementărilor legale în vigoare, activitatea tuturor teatrelor din România, a fost suspendată – este un caz de forță majoră în care niciunul dintre spectacolele de teatru nu se vor putea juca, nu a fost o decizie unilaterală a organizatorilor.
Biletul își păstrează valabilitatea pentru data când vom reprograma spectacolul. Iar dacă atunci nu vei putea veni la data reprogramării, nu-ți face griji, ne anunți și vei putea opta pentru o altă dată la care se va juca spectacolul respectiv.
Biletele isi vor pastra valabilitatea la reprezentatia reprogramata.
Fiind o situatie de forta majora,nu se inapoiaza contravaloarea biletelor achizitionate.
Va multumim pentru intelegere!

Bordea, Badea & Nelu Cortea

49-69-119 RON

Sala Sporturilor

duminica, 25 noiembrie 20:30

Trei dintre cei indragiti comedianti ai momentului – Bordea, Badea si Cortea – vin pe 25 noiembre la Sala Polivalenta din Brasov cu un nou spectacol de stand up comedy care le va provoca brasovenilor multe hohote de ras.
Odata cu show-ul de la Sala Polivalenta „Dumitru Popescu Colibasi”, Brasovul beneficiaza de unul dintre cele mai mari show-uri de stand up comedy desfasurate in Romania.

Bordea si Badea tocmai au incheiat o serie de spectacole la Sala Palatului din Capitala, dar si Salile polivalente din Craiova si Cluj unde peste 20.000 de spectatori s-au bucurat de glume prin care ironizeaza nu doar propriile vieti, ci si contextul social si politic actual. Alaturi de Cortea aduc si la Brasov o parte importanta de glume din aceasta serie de show-uri – considerata cea mai mare si mai de succes in stand up-ul romanesc.

Spectacolul Bordea, Badea si Cortea are loc pe 25 noiembrie, la Sala Polivalentă, începand cu ora 20.30.

Pret bilet: 49-69-119 RON