Boeing Boeing

50-70 RON

Teatrul Sica Alexandrescu

luni, 22 iunie 19:00

Luni, 22 iunie, ora 19.00, se va juca spectacolul Boeing Boeing, de Marc Camoletti. Distribuţia este formată din Aurelian Temișan, Lucian Ghimisi, Alexandra Velniciuc, Maria Buză, Tania Popa
Cavaler al Legiunii de Onoare din Franţa şi Societar al Société Naţionale des Beaux Arts, Marc Camoletti a fost tradus şi jucat în peste 50 de ţări. La Paris 18 dintre piesele sale au fost montate însumând un total de peste 20.000 de reprezentaţii.
În 1991, la 30 de ani de la premiera mondială, piesa care l-a făcut celebru pe Camoletti, „Boeing Boeing” , a intrat în The Guiness Book of Records ca piesa de teatru francofonă cu cele mai multe puneri în scenă. După premiera mondială din 1960, de la Teatrul de Comedie din Paris, au urmat alte montări pe scenele din întreaga lume: Londra, New York, Singapore, Chicago, etc.
Acţiunea se învârte în jurul lui Bernard (Aurelian Temișan), un arhitect de succes care este logodit în acelaşi timp cu trei stewardese (Alexandra Velniciuc,Monica Davidescu, Tania Popa), fără că vreuna dintre ele să ştie despre celelalte. Povestea funcţionează cum nu se poate mai bine în urma unui plan bine pus la punct: gestionarea calendarului de zboruri amoroase şi ajutorul menajerei morocănoase, dar fidele (Maria Buză), care ocupă un post de controlor al traficului aerian în paradisul romantic al lui Bernard. Răsturnările de situaţie nu întârzie să apară, însă, din cauza unei vizite neprevăzute a vechiului său prieten Robert (Lucian Ghimisi), a unor turbulenţe climatice şi a noului program de zbor ce îi plasează pe protagonişti într-un haos plin de momente palpitante şi coincidenţe surprinzătoare.

Pret bilet: 50-70 RON