Ca urmare a reglementărilor legale în vigoare, activitatea tuturor teatrelor din România, a fost suspendată – este un caz de forță majoră în care niciunul dintre spectacolele de teatru nu se vor putea juca, nu a fost o decizie unilaterală a organizatorilor.
Biletul își păstrează valabilitatea pentru data când vom reprograma spectacolul. Iar dacă atunci nu vei putea veni la data reprogramării, nu-ți face griji, ne anunți și vei putea opta pentru o altă dată la care se va juca spectacolul respectiv.
Biletele isi vor pastra valabilitatea la reprezentatia reprogramata.
Fiind o situatie de forta majora,nu se inapoiaza contravaloarea biletelor achizitionate.
Va multumim pentru intelegere!

Andrieș iese la pensie

75 RON

Sala Patria

luni, 07 octombrie 20:00

 

Andrieș iese la pensie

 

Este mesajul pe care-l lansează Alexandru Andrieș, într-un turneu organizat în marile orașe. La Brașov va ajunge în 7 octombrie, la Sala Patria, de la ora 20.00. Alexandru Andrieș va concerta alături de Berti Barbera, Călin Grigoriu, Ioana Mîntulescu și Sorin Romanescu. 

Toate încasările concertului de la Brașov vor fi donate fundației HOSPICE Casa Speranței, muzicianul fiind un vechi prieten și susținător al acestei cauze. 

Muzician, arhitect, poet, artist plastic, simbol al unei generații și mentor al următoarelor generații, Alexandru Andrieș a lansat  peste 80 de materiale discografice în ultimii 35 de ani și a susținut peste 3.000 de concerte. 

Alături de muzicienii care-i vor fi alături, Alexandru Andrieș ne promite un concert din care nu vor lipsi piesele de rezistență, dar nici cântecele noi. În plus, artiștii au înregistrat special pentru acest turneu două albume, pe care admiratorii le vor putea achiziționa exclusiv la concert.   

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 7 octombrie 22:00.


Pret bilet: 75 RON