Amor in farmacie

50-60 RON

Sala Reduta

luni, 14 noiembrie 19:00

Nici nu s-au stins bine ecourile festivalului de teatru care a avut loc la Turda în luna octombrie, că deja se pregătește un nou spectacol pentru publicul amator de divertisment.

Comedia de succes „Amor în farmacie” debutează pe municipalul turdean pe 25 noiembrie de la ora 19. Durata spectacolul 2h cu pauză. Biletele se găsesc la agenţia teatrului , program luni – vineri între orele 9.00- 16.00, preţ bilet 20 lei.

Piesa de teatru este o comedie-farsă a clasicul francez Eugene Labiche, abil maestru al qui-pro-quo-urilor, răsturnărilor de situaţii comice şi un acid critic al moravurilor. Un farmacist de provincie terorizat de o soţie aprigă şi geloasă, în cârdăşie cu colocatarul său, cu nevastă tânără şi atrăgătoare, cu o miraculoasă miere purgativ. (…) Sosirea intempestivă din Canadaa fostului pretendent la mâna soţiei doctorului, îndepărtat prin delaţiuni de către actualul soţ, produce o sarabandă de încurcături, de situaţii comice neprevăzute, pe care publicul le descoperă şi le savurează cu plăcere.

Regia Dan Tudor. Distribuția este asigurată de: Anca Țurcașiu, Andrei Duban, Liliana Pană, Dragoș Ionescu, Dan Tudor.

Pret bilet: 50-60 RON