Cronicile lui Vivaldi

70-85-100 RON

Sala Reduta

vineri, 19 iulie 19:00

Prin grădinile maiestuoase care împrejmuiesc reședința familiei Rossi, oaspeții încep să se adune pentru a lua parte la festivități. Aerul primăvăratic și razele blânde ale soarelui cuprind întreaga locație, aducând cu ele un aer linistitor și cordial.

Cu toate acestea, înainte ca doamna Isabella Rossi să se alăture celor prezenți, este brusc trezită din somnul său adânc de către soțul său, domnul Enrico Rossi. Încercând să-și adune gândurile, Isabella este întreruptă de apariția fiicei lor, Luna.Tulburată de prezența unei umbre misterioase ce o înconjoară, Isabella își pierde echilibrul și cade pradă unei serii de halucinații ce îi încarcă mintea. Îngrijorat, Enrico pleacă imediat în căutarea doctorului. În decorul abstract al halucinațiilor Isabellei, realitatea se contopește cu visul, iar umbra devine din ce în ce mai amenințătoare.

 

Cu o abordare neconvențională și un aer enigmatic, medicul intră în camera Isabellei. Gesturile sale par să sfideze realitatea, în încercarea de a combate evenimentul tulburător. Umbra, simbolul visului și al neînțelegerii este mereu prezentă, nelăsând loc realității să reapară.

 

În final, toți cei prezenți în jurul Isabellei, aparand în ținute albe, îi oferă acesteia grija și sprijinul necesare pentru a îi alina tulburarea. În lumina dimineții care pătrunde în cameră, Enrico o trezește brusc pe Isabella din visul său, marcând astfel sfârșitul întunericului și începutul unei noi zile pline de speranță.

 

 

Distribuție:

Isabella Rossi  –  Helena Guerra

Enrico Rossi  –  Mircea Munteanu  *Invitat special – prim balerinul Operei Naționale Romane Cluj Napoca

Umbra – Cristian Preda

Luna – Tania Demian

Doctorul –

Soliste Gradină | Cioclii | Doctori : Chiara Ronchi, Eva Visconti, Maria Cotorobai

Cu participarea elevelor Școlii Balet Central

 

 

 

*Mircea Munteanu

Absolvent al Liceului de Coregrafie și Arta Dramatică Octavian Stroia din Cluj-Napoca în prezent prim solist al Operei Naționale Române Cluj.

În trecut a colaborat ca și solist cu Teatrul de balet Sibiu cât și cu Teatrul Național Split din Croația. S-a făcut remarcat prin roluri de excepție precum Basil din baletul Don Quijote, John din baletul Zorba sau Tybalt din baletul Romeo și Julieta.

 

*Helena Guerra a inceput dansul la varsta de

11 ani. Inainte sa se alature companiei noastre, Helena a absolvit Mosa Ballet School.

” Iubesc sa dansez chiar si atunci cand urasc sa dansez, deci pentru cat timp voi putea, voi oscila intre ambele stari pentru ca pur si simplu nu este altceva mai bun pe care eu simt sa il fac”

 

*Eva Visconti, de origine intaliana, a colaborat cu Opera Nationala Romana Iasi pana in anul 2024. Din luna mai s-a alaturat Companiei Balet Central alaturi de care speră sa incante publicul larg.

 

*Chiara Ronchi are 19 ani si s-a nascut in Milano, Italia. A studiat un an la scoala Operei din Roma, absolvind apoi prestigioasa scoala Balletto di Verona in 2023. S-a alaturat companiei noastre incepand cu luna martie a acestui an.

 

 

*Maria Elisabeta Cotorobai, balerina a Operei Naționale Române din Iasi din 2018 pana în prezent. A absolvit Universitatea Națională de Artă „George Enescu” Iasi, licențiată in Artele Spectacolului Coregrafic cu un master in Artele spectacolului Teatral, sectia de coregrafie.

A dansat în numeroase coregrafii realizate în colaborare cu Gigi Căciuleanu ”Imagine all the people”, Ioan Tugearu ”Carmina Burana”, ”D-ale carnavalului”, Andreea Gavriliu ”Vaduva Vesela”, Ileana Iliescu „Lacul Lebedelor”/ ”Don Quijote” ”Spărgătorul de Nuci”, Carlos Vilan ”Carmen”, Yvette Bozsik ”Kabaret – Nostalgie în două părţi” / ”Bal” în care a încercat mai multe stiluri de dans de la balet clasit la contemporan, modern, neo-clasic, flamenco și teatru dans.

 

 

 

*Cristian Preda, Prim Solist si Guest Artist care a evoluat la nivel internațional pe parcursul întregii cariere. Cu o abilitate remarcabilă în dansul clasic și modern, este recunoscut drept o persoană profesionistă și extrem de dedicată.

A participat la numeroase gale și spectacole naționale și internaționale de balet în țări din întreaga lume alaturi de starurile baletului mondial precum: Alina Cojocaru, Maia Makhateli, Ivan Vasiliev, Iana Salenko, Semyon Chudin, Issac Hernandez, Osiel Guneo, Yonah Acosta, Vadim Muntagirov, Steven Mcrae, Lauren Cuthbertson, Dinu Tamazlacaru, Julian MacKay, Katja Khaniukova și mulți alții.

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 19 iulie 20:00.


Pret bilet: 70-85-100 RON