Si negru si alb si gri

80-100 RON

Teatrul Sica Alexandrescu

luni, 16 aprilie 19:00

Un drum initiatic, in care sondarea trecutului dezvaluie treptat adevarul despre prezent. De la o drama familiala ajungem, cu umor, la comedia vietii cotidiene.

Marina, afectata candva de un accident vascular cerebral, porneste acum impreuna cu fiica sa, Lena, intr-o calatorie, vizitandu-si rand pe rand fratele si sora dupa moartea sotului ei. Intoleranta la nedreptate  devine leit motivul pentru comentariile sale despre rude si evenimente petrecute in familie, descrise cu lux de amanunte intr-un caiet pe care Marina abia acum simte nevoia imperioasa de a le dezvalui. Dupa moartea mamei sale, ce survine destul de curand, fiica Marinei, Lena, insotita de caietul mamei sale, va relua vizitarea rudelor, un drum ce va deveni initiatic, cercetarea trecutului dezvaluindu-i din ce in ce mai tare, de fapt, adevarul despre prezent, despre relatia cu sotul sau.

Trecand cu usurinta de la drama familiala la comedia cotidiana, textul ne poarta cu mult umor prin realitatea de zi cu zi.

Distributia: Cati: Dana Dogaru,Marina: Carmen Tanase,Lena: Mirela Oprisor,Tania: Natalia Calin,Ionel: Adrian Titieni,Anghel: Vlad Zamfirescu,Marius: Tudor Aaron Istodor
Regia: Mimi Branescu
Scenografia: Nina Brumusil

Pret bilet: 80-100 RON